Seiling og klatring

Under Seiling og klatring får du være med på seiling i en Colin Archer skute til en sjøvegg der dere får innføring i klatring av våre klatreinstruktører. Dere får være med på en klatretur til toppen av veggen kyndig veiledet av våre instruktører.

Målgruppe: Seiling og klatring er en aktivitet som vi  gjennomfører for grupper (bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc). 

Mål for opplevelsen: Ha en trygg og opplevelsesrik dag sammen med våre instruktører. Dette er en drømmekombinasjon av opplevelser der dere får prøve både seiling og klatring. 

Varighet:    En full dag.

Sted:        Oslofjorden. 

Pris:         Avhengig av gruppestørrelse. Send forespørsel så lager vi pristilbud.

Når:      Kontakt oss for når du ønsker gjennomføring.

Et godt arrangement som kombinerte en seiltur i Colin Archer seilskute med klatring i Oslofjorden. Vi ble hentet på Aker Brygge i en Colin Archer seilskute og seilte en halv dag på Oslofjorden for å legge til land på Nesodden ved en fin klatrevegg ved sjøen. Her fikk vi en god innføring i klatring og rapellering av instruktører fra Klatrekompaniet. Etter en halv dag med klatring seilte i tilbake til Aker Brygge hvor vi fortsatte festen. En fantastisk kombinasjon av aktiviteter som anbefales på det sterkeste.

Les flere utalelser

Seiling og klatring – program for dagen

På toppen av veggen er det en idyllisk plass med flott utsikt over Oslofjorden. Veien ned foregår i en spennende rappell. Deretter får deltagerne klatre på topptau sikret av våre instruktører. Klatredelen tar ca 3 timer.

Vi kaster loss og seiler tilbake til utgangspunkt eller ønsket destinasjon.

  • Seiling fra Aker brygge eller annet ønsket sted i indre Oslofjord. Briefing om Colin Archer seilskuta sin historie og praktisk informasjon seilskuta S/Y Hatlø.
  • Heising av seil og seiling med forfriskninger og snacks.
  • Oppankring ved klatreområde langs sjøen. Her vil dere få innføring og praktisering i klatring samt muligheten til å rappellere under kyndig veiledning av klatreinstruktører.
  • Tilbake til utgangspunktet eller annen ønsket destinasjon for seil eller motor etter ønske/vindforhold.

    Varighet: Dagstur (Eks 12:00 – 17:00)

Dere kan velge om dere ønsker å være aktive under seilingen (delta under heising og reving av seiling mm) eller bare slappe av og nyte seilasen.

Vi er godkjent som kursarrangør av Norsk Fjellsportforum (NF).

Klatrekompaniet

Mer informasjon om Seiling og klatring

Praktisk informasjon

  • Klatrekompaniet har ansvarsforsikring for sine arrangementer. 

Klatrekompaniet er en av de aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring , lokalkjennskap og pedagogisk innsikt. Alle våre instruktører/guider er utdannet fra NF (Norges Fjellsportforbund), NKF (Norges klatreforbund) eller Nortind innenfor de områdene de jobber innenfor (klatring, bre, skred, ski mm).

Du kan lese mer om instruktørene / guidene som holder disse arrangementene her…

Pedagogisk profil og HMS 

Utvikling og bruk av standariserte metoder er et ledd i vårt kvalitetssikringsarbeide/HMS.  Du kan lese mer om vår pedagogiske profil og HMS her…

For mer informasjon og påmelding: Kontakt oss på telefon 47645000, send en mail til post@klatrekompaniet.no eller send en forespørsel via kontaktformularet vårt.